UDDANNELSESLÆGER

Vi ønsker at vi også i fremtiden har mange dygtige unge læger. Derfor deltager vi i videreuddannelsen af yngre læger i samarbejde med Syddansk Universitet. 
Efter afsluttet universitetseksamen og aflagt lægeløfte er man læge. Men der skal en mangeårig videreuddannelse til på sygehuse og i praksis, inden man er blevet speciallæge.

Første trin i uddannelsen er klinisk basis uddannelse, som alle læger skal igennem. Den består af 2 x ½ års ansættelse på enten sygehus eller i en lægepraksis.

Hvis man skal være speciallæge i almen medicin (praktiserende læge), skal man gennem en 5-årig uddannelse, der rummer en del forskellige ansættelser:
2 x ½ år i praksis, derefter 2½ år i forskellige sygehusansættelser og derefter yderligere 1½ år i praksis.

Vi sætter en ære i at uddanne gode læger i vores praksis. Derfor gør vi meget ud af uddannelsen i hverdagen. Det betyder, at den uddannelsessøgende læge altid har en af os faste læger i nærheden og ved, at de kan kalde på os til hver en tid.
Derudover bliver alle konsultationer gennemgået dagligt med en af speciallægerne.

Det betyder, at du trygt kan benytte vores uddannelseslæger!

I perioder har vi også lægestuderende i praksis. De sidder oftest sammen med os i konsultationen. De vil dog også have enkelte selvstændige patientkontakter, som altid bliver afsluttet med, at en af lægerne er med.

 

Anna

PRAKSISRESERVELÆGE 
Anna er startet 1. marts 2021 hos os som KBU læge. 

  • Født: 1992
  • Færdiguddannet som læge på SDU i 2020
  • Tidligere ansættelser: 
    • OUH lungemedicinsk afdeling
    • OUH fælles akutmodtagelsen
  • Medlem af:
    • Lægeforeningen. 

Reservelæge under hoveduddannelse

Mette har været tilknyttet lægehuset siden marts 2016 og skal være her i flere omgange. Hun er ved at uddanne sig til speciallæge i almen medicin og vil være tilknyttet klinikken af flere omgange.