VI SØGER EN NY SYGEPLEJERSKE TIL VORES TEAM!

Konsultationssygeplejerske til lægepraksis i Nyborg søges pr. 1. oktober 2020!

Lægerne Enghavevej er et lægehus bestående af 6 læger, 1 praksisreservelæge, 4 sekretærer, 2 konsultationssygeplejersker og 1 servicemedarbejder.

Vi søger en engageret konsultationssygeplejerske med gode samarbejdsevner, lyst til at arbejde selvstændigt og en imødekommende og positiv tilgang til både arbejdet, patienter og kolleger. Arbejdsopgaverne er mangeartede og kræver faglig fundering, fleksibilitet og overblik. En meget stor og vigtig del af arbejdet består i behandling af patienter med kroniske sygdomme, såsom diabetes, KOL og kardiovaskulære sygdomme. Endvidere kan nævnes rejsevaccinationer, sårbehandling, INR-kontroller, lungefunktionsundersøgelser, priktest, børnevaccinationer, samt diverse andre undersøgelser.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, i et godt tværfagligt arbejdsmiljø. Vi har fokus på høj faglig kvalitet, samt fortsat uddannelse og videreudvikling af både medarbejdere, arbejdsgange og klinikken.

Stillingen er på 34 timer ugentlig, med arbejdstid mellem kl. 7.30 – 16.00, samt hver anden onsdag til kl. 18.00. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningen + CV stiles til:
Læge Anne Mette Østerheden Andersen, Lægerne Enghavevej, Enghavevej 2, 5800 Nyborg.

Tlf. nr.: 65310876, Laegerneenghavevej@gmail.com 

Ansøgningsfrist: 1. august 2020. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 34.

Med venlig hilsen

Lægerne Enghavevej
Lise Dragsbæk Madsen, Anne Mette Østerheden Andersen, Eilif Hedemann, Pia Guldager Biba, Mads Kryger og Nanna Brødsgaard